programació

El centre de la programació de Ràdio Matarranya és el magazine informatiu Matarranya al Dia. S’emet de dilluns a divendres de 12 a 14 hores i es repeteix per les tardes de 18 a 20 hores. El programa es divideix en dos hores molt diferènciades. Una primera amb informació i una segona més lúdica

De 12 a 13 hores
Una franja diària dedicada a la informació sobre la actualitat al Matarranya, bàsicament a les noticies de qualsevol tipus ocorregudes, o vinculades directament, a aquest territori. Aquest espai, d’una duració aproximada de una hora (12.00-13.00) es caracteritzarà pel tractament de noticies de tots los àmbits (polítiques, culturals, socials i econòmiques) intentant sempre donar a conèixer l’opinió dels actors implicats en la informació.

De 13 a 14 hores
Una segona part de programació, segons el dia d’emissió, dedicada a diferents temes. Així, les seccions, que tindran diferent duració, estaran dedicades al esport, a la situació de la ramaderia i l’agricultura, a l’economia, a conèixer l’opinió dels joves del territori, a la literatura, a la cuina, al patrimoni o a analitzar en més profunditat la situació de cada municipi.

Aquest programa serà l’eix fonamental de l’emissió de Ràdio Matarranya, però la ràdio comarcal completa la resta de la seua programació en connexió amb Aragón Ràdio, la ràdio pública d’Aragó.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top