La Vall del Tormo

La nova edició dels premis “Qüento va, qüento vingue” reunix més de 60 històries

La Vall del Tormo, 4 de novembre de 2019

La Comarca del Matarranya va entregar aquest passat diumenge els premis del concurs de contes ‘Qüento va, qüento vingue’. Un centenar de persones entre pares, xiquets i professors es van reunir a l’ajuntament de La Vall del Tormo per celebrar aquesta festa de la literatura. On es va reconèixer la importància del patrimoni immaterial que són els contes infantils.

Els xiquets i xiquetes del Matarranya van fer arribar més de 60 contes en aquesta edició del concurs. Un èxit de participació, ja que dobla el nombre de relats presentats l’any passat. Un munt d’històries que recullen la tradició literària oral de tot un territori.

El concurs compta amb el suport dels diferents centres educatius que hi ha al Matarranya. Els xiquets han recorregut a familiars, sobretot pares i iaios, perquè els expliquessen contes tradicionals. Dels diferents guanyadors s’escollirà un dels relats per ser el nou llibre de la col·lecció de contes tradicionals que edita la Comarca del Matarranya.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top