Vall-de-roures

Tolerància, igualtat i respecte a través d’un taller de rap

Vall-de-roures, 2 de desembre de 2019

Hi ha moltes maneres de treballar conceptes com la igualtat, la tolerància o el respecte als demès, al Matarranya van optar per fer-ho a través de la música. Un grup de joves de la comarca van reunir-se per participar un taller de rap organitzat per Rap Academia, un projecte cultural que usa aquest estil musical per a transmetre valors i desenvolupar les capacitats dels joves d’una manera diferent i divertida.

El rap és un gènere musical que va sorgir als anys 70 als barris negres dels Estats units, els seus orígens estan vinculats a valors de superació, tolerància, respecte i creativitat. Així el rap pot usar-se com a ganxo en els joves per treballar de manera atractiva aquests valors positius.

La música urbana, entre la que s’inclou el rap, està molt de moda actualment. Amb aquest taller s’ha posat de manifest, que la música no és només pur entreteniment, sinó que pot arribar a trencar barreres i millorar la societat.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top