Vall-de-roures

Luis Gil exposa al castell de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 28 novembre de 2019

Les imponents estances del castell de Vall-de-roures alberguen un cop més una mostra d’art. Són ja recurrents les exposicions que passen per les sales d’aquesta fortificació per dotar de vida a les parets del monument més especial de la capital del Matarranya. En aquest cas, Luis Gil va ser l’artista que va inaugurar la seva última exposició a Vall-de-roures sobre pintura a l’oli. “Vaig començar a pintar per casualitat i cada dia veia que em sortia millor. A dia d’avui estic molt content amb el que faig “, va assegurar l’artista.

Quadres realistes basats en un aprenentatge autodidacta que mostren tant retrats com paisatges de moltes localitats. Les catedrals de Lleó i de Burgos, la basílica de la Mare de Déu del Pilar i un retrat de l’equip guanyador de la Selecció Espanyola que es va fer amb el mundial en l’any 2010 són algunes de les obres de Gil.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top