Queretes

Kevin Manero sona a Los 40 Dance i prepara el Matarranya Eternality Festival

Queretes, 28 de novembre de 2019

kevin manero
El dissabte 7 de desembre Kevin Manero tornarà a celebrar el seu aniversari a Queretes, aquest any sota el nom Matarranya Eternality Festival. El festival tindrà dues parts. La música comercial i techno sonarà amb una sessió de tota la seva música, Anbeat i César RJ. A la segona part de la nit actuaran els seus companys de Harderrobres i hi haurà un versus molt esperat amb els artistes Arzadous i Kevin Manero.

‘Eternal’, la nova cançó del músic arribarà el divendres 29 de novembre. Una cançó dedicada al seu millor amic mort en accident de moto al 2014 sota el segell discogràfic Addicting Records. El passat dissabte 16 de novembre, la música del de Queretes va arribar a l’emissora nacional Els 40 Dance.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top