Vall-de-roures

Enjoy Zaragoza y Hoy Aragón fan ressò de Vall-de-roures per a Ferrero Rocher

Vall-de-roures, 21 de novembre de 2019

valde ferrero

Les dos plataformes sumen més de 63.000 seguidors i tenen un seguiment diari per jóvens de la província

Dos dels mitjans de comunicació més importants en l’àmbit digital d’Aragó, Enjoy Zaragoza i Hoy Aragón, han fet ressò en les últimes setmanes de la campanya del poble matarranyenc per a ser escenari de les campanades de Telecinco este fi d’any. Les dos plataformes, que sumen més de 63.000 seguidors i tenen un seguiment diari per jóvens de la província, han compartit a través de les seues xarxes socials i pàgines web la candidatura de Vall-de-roures i han donat suport al municipi per a proclamar-se guanyador.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top