Vall-de-roures

Yol de Yeste presenta la seva segona obra basada en el Matarranya

Vall-de-roures, 20 de novembre de 2019

yol yeste
La Casa de Cultura de Vall-de-roures no deixa d’acollir esdeveniments culturals. Aquest divendres 15 de novembre el saló d’actes va acompanyar a Yol de Yeste, autora de ‘El Palacio oculto de las siete puertas’ a la presentació de la seva segona obra basada en el territori del Matarranya i la signatura d’exemplars.

Després de la presentació oficial del llibre en el Paranimf de la Universitat de Saragossa, la segona presentació va tenir lloc a la capital del Matarranya, amb la qual l’escriptora assegura tenir un vincle especial des de la seva infància. En aquest sentit, l’autora continua escenificant els seus escrits al territori de Terol que ja apareixia en la seva primera obra ’18 bruixes del Matarranya’.

‘El Palacio oculto de las siete puertas’ inicia la seva llegenda en l’Aljafería, des de la qual la princesa mora guaitava i mirava els Ports de Beseit. “Escrita en forma de poemes i acompanyada amb els dibuixos de Paco Lafarga discorre la història d’una nena que ja apareix en alguna de les seves obres anteriors”, va assegurar Carmen Lorente, tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Vall-de-roures.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top