Queretes

S’amplien la instal·lació solar de l’estació de bombament i les instal·lacions esportives de Queretes

Queretes, 20 de novembre de 2019

QUERETES PLAQUES SOLARS

L’estalvi energètic segueix sent una de les prioritats dels municipis matarranyenques. En aquest cas és la població de Queretes la qual ha realitzat una inversió més, que repercutirà en els fons municipals. L’Ajuntament de la localitat ha incrementat la instal·lació solar de l’estació de bombament després de rebre un ajut de Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). En menys d’un mes s’han completat les obres que han ascendit a una mica més de 20.000 € procedents de fons propis i dels ajuts percebuts.

OBRES ZONA ESPORTIVA QUERETES

Les instal·lacions esportives de Queretes també s’engrandiran. Després de la construcció del pavelló en els últims anys, l’Ajuntament va destinar un terreny contigu a una futura sala d’esports. Aquest espai obert cobrarà forma en uns mesos com a sala destinada a esports en grup com pilates o gimnàstica de manteniment. Gràcies a un ajut d’OMEZYMA el consistori condicionarà la sala diàfana a la qual se li atorgarà una funció determinada posteriorment. De fet, el gimnàs de la localitat podria traslladar-se. Una de les opcions contemplades pel consistori i que s’estudia consultar amb els socis és realitzar el trasllat de gimnàs al pavelló poliesportiu situat a la part alta de la localitat. “Tot i que actualment està ubicat molt cèntric, podria ser una opció unificar les diferents sales destinades a fins esportius, sempre consultant a tots els usuaris”, va assegurar Camps.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top