Vall-de-roures

L’última prova del campionat nacional de trial se celebra este cap de setmana a Vall-de-roures

Vall-de-roures, 8 d’octubre de 2019

A la comarca del Matarranya hi ha una gran tradició de trial, des dels anys 80 existeixen pilots competint i en l’actualitat compta amb més de 15 federats, 3 d’ells competint a nivell estatal. Fa dos anys Vall-de-roures va acollir una de les proves del campionat nacional, i enguany torna a repetir albergant aquest cap de setmana l’última prova de la competició.

Este cap de setmana a Vall-de-roures es podran veure els millors pilots de trial del món, com al 13 vegades camió d’Outdoor Toni Bou o al subcampió Adam Raga. Del Matarranya Raúl Guimerá lluitarà per aconseguir el subcampeonat junior i Sergio Puyo el campionat de TR4. Des del club trial Matarranya, organitzadors de l’esdeveniment, estan ultimant els darrers detalls de la prova.

Un cap de setmana molt complet i emocionant el que han preparat des de Vall-de-roures i que esperen que atraga molt públic. Dissabte ja engegaran les activitats amb una xerrada col·loqui entre Pedro Pi i Jordi Tarres, una exhibició de bike trial i un circuit de motos elèctriques per a xiquets.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top