Fondespatla

Marzà i Llonga s’emporten la II Matarranya Bike Race

Fondespatla, 5 de novembre de 2019

La segona edició de la popularment coneguda com a ‘Matabikers’ va arribar amb la Fira de l’Estalvi i de l’Energia a Fondespatla. Dissabte 26 d’octubre la II Matarranya Bike Race va tornar a coronar la Punta Molinera amb desenes d’amants del ciclisme de muntanya i amb dues modalitats. La ruta curta, amb 30km i 800m de desnivell, i la llarga, de 60km i 1.800m de desnivell.

Més de 100 ciclistes van prendre les muntanyes dels termes municipals de Fondespatla i Ràfels. En aquesta ocasió, el recorregut va ser lleugerament modificat per aconseguir salvar una de les baixades més complicades que va fer que en la passada edició només 48 dels 70 participants en la modalitat llarga haguessin d’abandonar.

Pau Marzà va tornar a endur-se la ruta llarga aconseguint un temps de 2:45:12, aconseguint així un ple en haver-se penjat l’or en les dues edicions de la cursa. “La cursa és molt bonica però amb una duresa considerable. A més, aquest any ens hem trobat amb un tram final que compta amb una dura pujada i amb un descens menys tècnic que el de l’any anterior, però molt divertit”, va assegurar Marzà.

Dani Monserrat, de Vall-de-roures, es va endur la plata en la categoria elit. La ruta curta va ser dels del Matarranya, Isaac Llonga ser el primer a travessar la línia de meta en aquesta modalitat amb un temps de 1:35:02 després d’haver quedat segon en l’edició anterior.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top