Infraestructures

Llum verda a la reparació de la carretera de La Freixneda a La Torre

La Freixneda, 30 de octubre de 2019
Recent modificació de l'entrada a La Freixneda. // NDM

Recent modificació de l’entrada a La Freixneda. // NDM

La Diputació Provincial de Terol va aprovar la partida de la carretera durant el ple ordinari d’ahir

Durant el ple ordinari del mes d’octubre de la Diputació Provincial de Terol es van aprovar les partides dedicades a millorar la comunicació a través de carreteres de la província així com es va ampliar el termini per a justificar les ajudes per a autònoms en xicotets municipis.

Entre les partides aprovades ahir a Terol està una partida per a la reparació de la carretera TV-3001 que connecta La Freixneda amb La Torre del Compte per un valor d’una mica més de 25.000 euros, una obra considerada d’urgència pel mal estat de la via.

Les actuacions en carreteres inclouen també una partida per a la seguretat i coordinació en les obres que es realitzen en aquest trimestre amb l’empresa pública Tragsa, així com l’adquisició de senyals per a millorar la circulació en les carreteres que pateixen nevades. En el ple també s’ha aprovat la renovació del conveni establit des de l’any 2005 pel qual Caixa Rural de Terol aporta, en cada anualitat, fins al 15% de l’aportació de la Diputació Provincial en el desenvolupament del “Programa d’ajudes a Fires Agropecuàries, agroalimentàries i mediambientals a celebrar anualment a la província de Terol”.

Aquest programa contempla la concessió d’ajudes econòmiques per import de 600 i 6.000 euros als Comités Organitzadors de les fires per a l’exercici econòmic 2019 i compta amb un pressupost de 60.000 euros. Gràcies al conveni de col·laboració, Caixa Rural de Terol aportaria fins a 9.000 euros a fi de complementar i coordinar la col·laboració econòmica que presten les dues entitats al desenvolupament de les fires agropecuàries, agroalimentàries i mediambientals que se celebren a la província de Terol.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top