Beseit

Rescaten a una senderista ferida a la zona de La Peixquera a Beseit

IMG-20190526-WA0000

La Guàrdia Civil de Terol va rescatar en la vesprada del passat 27 d’octubre, a una persona que es trobava fent una ruta senderista i que havia patit una caiguda en La Peixquera de la localitat de Beseit.

Els agents de la Guàrdia Civil, quan van saber de l’accident, es van desplaçar al lloc havent de recórrer una abrupta sendera i superar el riu Ulldemó fins a arribar al lloc on es trobava l’accidentada. Una vegada allí i juntament amb voluntaris de Protecció Civil, els agents van immobilitzar la cama de l’accidentada i la van transportar en llitera fins al lloc on es trobava l’ambulància que la va traslladar a l’Hospital Comarcal d’Alcanyís, on se li va diagnosticar una fractura de cama.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top