Queretes

140 xiquets i xiquetes aprenen a reutilitzar i reduir residus a l’EcoFesta de Queretes

Beseit, 21 d’octubre de 2019

Queretes va celebrar la 14a edició de l’EcoFesta, una jornada organitzada pel departament de Medi ambient de la Comarca del Matarranya. L’objectiu d’aquest dia és que els més petits del territori aprenguen a reduir els residus i a reutilitzar els que produeixen. A través del joc i de tallers pràctics van aprendre les bases d’un sistema de vida més sostenible.

Més de 140 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys vinguts de tots els pobles del Matarranya es van reunir el passat diumenge a Queretes per viure l’Ecofesta. Cada any la temàtica d’aquest esdeveniment és diferent, en aquesta edició es va fixar la mirada al passat, per conèixer i aprendre com els nostres avantpassats usaven els materials naturals. A través de diferents tallers van treballar el fang, l’espart o el vímet.

Els participants van emportar-se a casa tot el que van fer als tallers, i també van sortir carregats amb un bon grapat d’idees per reutilitzar materials que ja no serveixen. Però sobretot els va servir per conscienciar-se de reduir els residus i d’usar materials naturals que no perjudiquen el medi ambient.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top