Matarranya

L’escola d’Hostaleria comença el procés de selecció per a l’Erasmus + a París

Vall-de-roures, 23 d’octubre de 2019

L’Escola d’Hostaleria de l’IES Matarranya continuarà dos anys més amb el projecte Erasmus +. 4 alumnes aquest curs i 3 el vinent podran anar a París, a l’escola de cuina Jean Drouant, i realitzar allí les pràctiques d’empresa. Ja han engegat el procés de selecció amb una primera xerrada informativa per als alumnes interessats en la beca.

El projecte Erasmus + per als graus mitjans de cuina i serveis de l’IES Matarranya permet als alumnes de segon curs realitzar a la capital francesa les pràctiques d’empresa. El conveni es realitza amb l’escola Jean Drouant, una de les més importants i antigues de França, i l’estada és de 5 setmanes.

“La primera setmana, el professor que els acompanya junt amb els alumnes van a l’institut, allí fan classes, participen en el servei i la cuina del restaurant i veuen les empreses on faran les pràctiques; la segona setmana comencen les pràctiques d’un mes” explica Dabí Latas, coordinador del projecte Erasmus+ de l’IES Matarranya.

Aconseguir aquesta beca els dóna als alumnes la possibilitat de viure una experiència professional i personal única. Latas descriu l’experiència com “molt important, molt enriquidora i veiem que dóna fruit”.

Després de la xerrada informativa, començarà el procés de selecció, on es tindrà en compte el nivell en idiomes, les notes mitjanes de l’expedient l’alumne i la motivació pel programa.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top