Matarranya

El Matarranya Team presenta oficialment el seu club de trail

Pena-roja de Tastavins, 17 d’octubre 2019

Un any ha passat des que va néixer la primera idea de la formació d’un club comarcal d’esport de muntanya fins a la seua presentació oficial,  que es va celebrar en el marc de la III Tastavins Trail.

Més de 40 corredors conformen actualment un club que pretén estar federat sota el nom Matarranya Team la propera temporada. “Encara que de moment tots ens dediquem a les curses de muntanya, estem oberts a qualsevol altre tipus d’esport”, va assegurar David Vives, un dels fundadors de l’equip.

Gairebé 25 membres de l’equip van estrenar equipacions el dissabte 5 d’octubre a diferents modalitats de la Tastavins Trail, des de 7 fins a 32 quilòmetres van enfrontar els participants del Matarranya Team. En un futur, l’equip pretén formar escola al territori i seguir apostant per la promoció de les rutes del Matarranya.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top