La Portellada

Millorat un altre tram de la carretera de La Portellada

La Portellada, 14 d’octubre de 2019
carretera portellada

L’adequació se suplementarà amb una actuació complementària, d’abalisament i pintura de la via. // JP

En els últims mesos la Diputació Provincial de Terol ha actuat en un altre tram de la carretera ET-V-3005 que enllaça l’A-231, a l’altura del pont del Tastavins amb La Portellada. En aquesta fase s’ha intervingut en un tram de gairebé 1 quilòmetre de longitud, concretament des del punt quilomètric 2,500 al 3,480.

La inversió, que ronda els 230.000 euros, ha permès la millora de l’alçat i en el traçat, és a dir, s’ha eixamplat el vial i s’han millorat el radi de les corbes i acords verticals. A més, també s’han millorat i adequat les obres de fàbrica existents en aquest tram.

La millora del ferm ha consistit en un estès d’una base artificial de 25 centímetres prèvia a una capa  d’aglomerat en calent d’un gruix de 5 cm. Gruixos que es consideren adequats a les necessitats de trànsit, presents i futures, d’aquesta carretera.

Per les característiques i orografia de la zona, per a la millora d’aquest vial s’ha efectuat un moviment de terres superior als 15.000 m3 de terra, 4.000 de farciment en terraplens, s’han estès de 3933 tones de tot-u artificial i prop de 700 tones d’aglomerat en calent.

L’adequació se suplementarà amb una actuació complementària, d’abalisament i pintura de la via.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top