La Freixneda

Avancen a bon ritme les obres de l’accés a La Freixneda des de la A-231

La Freixneda, 14 d’octubre de 2019

El passat dimecres 9 d’octubre el Vicepresident de la Diputació Provincial de Terol, Alberto Izquierdo i Berta Zapater, diputada provincial, van visitar les obres de millora de la carretera d’accés a la Freixneda des de la carretera A-231.

Els treballs a la carretera ET-V-3006 que es troben a un 60% de l’execució està previst que concloguin abans de finals d’aquest mateix any.

L’obra que es va licitar per un import de 200.000 euros es va adjudicar, finalment, per 189.800 euros a l’empresa Ezague, S.L. “Obres com aquesta són actuacions que demostren que la Diputació Provincial de Terol, amb escàs pressupost arriba a tota la província, a totes les comarques”, ha apuntat el vicepresident de l’ens provincial, Alberto Izquierdo.

La intervenció en aquest tram, que té una longitud d’1 quilòmetre, aproximadament consisteix en l‘eixamplat del vial en alguns trams i la millora d’altres mitjançant la construcció d’una variant d’aquest. A més, es renovarà completament el ferm de tot el tram.

Izquierdo també va recordar altres actuacions que s’han executat o en què s’està treballant al Matarranya com la carretera de Arenys de Lledó o la de La Portellada. El vicepresident ha assegurat que “des de la Diputació intentem repartir l’escàs pressupost amb què comptem. Uns fons que volem que s’incrementin i prova d’això, són els tres milions d’euros que destinarem abans de final d’any per a l’adequació de camins rurals i reparació de carreteres”.

Per als propers exercicis, segons Izquierdo “invertirem de 5 a 10 milions d’euros en obra nova i 5 milions en manteniment que és el mínim que es necessita per mantenir una xarxa de carreteres que supera els 1.600 quilòmetres i que en molts casos no està en l’estat que hauria d’estar. Volem fer un pla que reverteixi aquesta situació en què s’impliqui el Govern d’Espanya i el d’Aragó”.

Redacció

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top