Lledó

Teresa Crivillé, gerent de Bodegas Crial, obté el Premi Emprenedoria en el Món Rural 2019 de ARAME

Lledó, 11 d’octubre de 2019

Mª Teresa Crivillé
L’Associació de Dones Empresàries i Professionals d’Aragó (ARAME) ha donat a conèixer els noms de les guanyadores dels Premis que concedeix anualment aquesta entitat i, entre els quals, es troba la matarranyenca Teresa Crivillé.

La Junta Directiva d’ARAME celebrada el 4 d’octubre passat després d’analitzar les diferents candidatures rebudes va decidir els noms de les dones que obtindran la distinció d’aquest 2019 en les quatre categories. Teresa Crivillé, gerent de Bodegas Crial, ha estat reconeguda amb el Premi Emprenedoria en el Món Rural.

Un reconeixement que segons Teresa “m’omple d’orgull i satisfacció. Crec que és el reconeixement a molts anys d’esforç de tota una família que treballa molt dur cada dia per obtenir uns vins de gran qualitat”. A més Crivillé apunta que “m’agradaria estendre aquest premi a totes les dones del món rural, especialment del Matarranya que lluiten dia rere dia per la seva família, pels seus negocis i pel nostre territori”. Finalment, la gerent de Cellers Crial assegura que “aquest premi ens dóna ànims per seguir intentant superar-nos i aconseguir uns vins de major qualitat. Vins que cada vegada són més reconeguts ja no només en el territori sinó a escala nacional i internacional “.

L’acte de lliurament d’aquests premis tindrà lloc el pròxim 23 d’octubre, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Saragossa.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top