Matarranya

La lliga de Futbol Sala d’Adults, pendent d’incorporar dos equips més

Matarranya, 11 d’octubre de 2019

futbol infantil matarranya

Dilluns passat la Comarca del Matarranya va organitzar una reunió a nivell comarcal sobre la idea de creació d’una lliga comarcal de futbol sala per a majors de 16 anys.

Una trobada que va néixer de la idea del mateix centre comarcal. “Després d’observar amb els monitors la disponibilitat de municipis com Queretes i Pena-roja, sempre lligats al futbol, per competir en equips amb menys jugadors, vam creure que podria ser una bona idea per impulsar el futbol sala comarcal i fer una lliga a través de la Federació “, va explicar la tècnica d’Esports comarcal, Salomé Roquer.

Una reunió a la qual només van acudir 3 equips, tot i que amb possibilitat de poder formar un quart equip de la capital comarcal que no avala el futur de la lliga de futbol sala.

Necessitaríem mínim un parell d’equips més per poder seguir endavant amb la lliga. Amb 6 equips podríem programar un parell de partits al mes”, va afirmar Roquer. En cas de no poder dur a terme la lliga, la competició es reduiria a un parell de tornejos anuals que poguessin assegurar la continuïtat del futbol sala a la comarca.

A partir d’aquest moment, es esperaran un parell de setmanes per la possible formació dels equips que falten i, en cas de completar-se la lliga, donaria començament a finals d’any i discorreria fins al proper mes de març o abril.

“Els equips assistents estaven motivats, tenen ganes i fins i tot es va parlar de possibles dates de disputa dels partits. Es tracta de dinamitzar els caps de setmana, fer una altra proposta esportiva comarcal i poder gaudir del futbol d’una altra manera “, ha sentenciat Roquer.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top