Torredarques

Els animals de ferralla envaïxen Torredarques

Torredarques, 6 de setembre de 2019

La Fira de la biodiversitat va portar fins a Torredarques l’obra de l’escultor José Azul. Diversos espais del poble es van omplir de tota mena animals formats a partir de ferralla. Les escultures, creades reciclant material de rebuig, encaixaven a la perfecció amb la fira, on el respecte per l’entorn i l’aprofitament dels recursos era un dels pilars principals.

Jose Azul és un artista terolenc que a poc a poc ha trobat el seu lloc amb el seu particular zoològic d’animals de ferralla. Este escultor del ferro dóna una segona vida a eines del camp velles i a tota classe de material en desús.

Tots els anys d’ofici l’han portat a exposar per tot el món i a crear escultures de grans dimensions per a obra pública. A Torredarques es va poder veure una bona mostra dels animals que José Azul, amb una mica d’imaginació i un acurat treball de forja, fa eixir de la ferralla abandonada.

El públic de la fira va trobar des de tímides aranyes que s’amagaven pels racons, fins a una impressionant cua de balena que decorava l’escenari principal.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top