Fondespatla

Fondespatla pavimenta la pujada a Sant Miquel i el carrer Pajares

Fondespatla, 3 de juliol de 2019
Pavimentació d'un dels carrers de Fondespatla. // NDM

Pavimentació d’un dels carrers de Fondespatla. // NDM

En els pròxims mesos, Fondespatla podria escometre les obres de construcció de porxos del cementeri municipal i el condicionament dels edificis públics

Malgrat el canvi de legislatura que han patit totes les localitats durant els últims mesos, Fondespatla no ha parat realitzar inversions públiques entorn d’obres de millora d’infraestructures. L’última, finalitzada recentment, ha sigut el condicionament de diversos vials.

El sanejament de les xarxes d’aigua és primordial i l’equip de Carmen Agud s’ha centrat en això durant els últims mesos. El tram restant del carrer Pajares ja lluïx la nova pavimentació gràcies als 10.000 euros de fons públics que es van invertir. La segona actuació va consistir en la pavimentació de la costa de l’era de Sant Miquel. “Era un camí en molt mal estat que ho hem asfaltat, sobretot, incidint en una neteja del terreny”, va explicar Carmen Agud, alcaldessa de Fondespatla, “una cosa molt favorable i necessaria en època de risc per incendis”. Una inversió de 20.000 euros que també van ser a càrrec de fons propis de l’Ajuntament de Fondespatla. “A través de Terra Herma, es va netejar la zona per a posteriorment pavimentar-la i condicionar-la amb unes escales”, va afirmar Agud.

En els pròxims mesos, Fondespatla podria escometre les obres de construcció de porxos del cementeri municipal i el condicionament dels edificis de la comissió de festes i el club de joves. Totes dos actuacions dependran de sol·licituds de FITE i FIMS pel valor de més de 50.000 euros.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top