fotogaleria

Romeria de Santa Rosa a Lledó (01.06.2019)

1 Comment

1 Comment

  1. Salvador

    3 juny 2019 at 17:30

    Un any més celebrant la Romeria de Santa Rosa de Lledó amb los amics i la família. Molt bon treball del nostre amic i pintor Juan Carlos, Charly pels col·legues, que ha embellit l’interior de l’ermita amb uns colors i detalls ben encertats. La sempre emotiva processó marca el punt d’inflexió de la jornada ja que suposa el final de la litúrgia religiosa i el començament de la festa popular. L’aportació de Queretes és sempre fonamental amb la deliciosa paella deL Catering Parrillas i la marxa de la xaranga Armonia que enguany es van reforçar amb el grup de batucada de Calaceit. Gran dia per xalar! Ja mos veurem l’any que ve si Santa Rosa vol…

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top