fotogaleria

Els ‘Calderons’ ressonen a La Freixneda (10.01.2019)

La Freixneda – 10 de gener de 2019

Els carrers de La Freixneda torne a tremolar amb el soroll dels calderons dels xiquets i xiquets el dia de Reis

El dia de Reix és un dels més màgics de l’any per als més minuts, però també per la gent gran. Un dia que es viu amb especial emotivitat en el municipi de La Freixneda. ‘Els Calderons ‘van tornar a sonar amb força pels carrers d’este municipi durant el matí del 5 de gener. Un acte amb gran tradició que, any rere any, congrega gran part de la població. Cassoles, pots vells o estris de cuina, entre d’altres molts, lligats amb cordes conformen ‘Els Calderons’ de La Freixneda. Molt soroll perquè els Reis Mags no s’obliden dels xiquets del municipi.

Jorge Puig
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top