Vall-de-roures

Es retarden les obres de la ‘sequiola’ i l’ampliació del centre de salut està en l’aire

Vall-de-roures, 19 de setembre de 2018
Centre de Salud de Vall-de-roures // A.R

Centre de Salut de Vall-de-roures // A.R

La partida més destacable dels pressupostos de Vall-de-roures per al 2018 encara no ha vist la llum en el mes de setembre

La remodelació de la ‘Sequiola‘ era l’aposta forta des del consistori per a este any, però encara que havia d’estar feta per l’octubre, encara no té el consentiment de tots els propietaris del carrer. La intenció des de l’ajuntament és que en este pròxim mes surta la licitació.

En el mes d’agost es va portar a terme una reunió amb tots els propietaris per a presentar el projecte finalitzat i sol·licitar les autoritzacions. A dia d’avui encara falten alguns veïns per entregar la documentació i a partir d’entonces es començaran a fer els tràmits de reparcel·lacions. “La intenció és que les obres puguen començar al mes de novembre i per a final d’any estiga feta un 40% de l’obra. Durant els tres primers mesos de 2019 s’acabarà el carrer”, va explicar Carlos Boné, alcalde de Vall-de-roures.

Pel que fa a l’ampliació del centre de salut, a l’ajuntament no han rebut cap comunicació ni informació addicional des de sanitat, pel que es desconeix per complet el calendari previst per executar l’obra. “Potser ja es deixa per als pròxims pressupostos. Si la partida no està compromesa i per tant es pot executar, el projecte quede en l’aire”, va concloure Boné.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top