Lledó

Vehicles i camions de gran tonatge ja poden circular per la nova variant de Lledó

Lledó, 30 d’abril de 2018
variant de lledo

Encara falta per col·locar la senyalització vertical per acabar els treballs d’esta primera fase. // JP

Lledó ja ha obert al trànsit la nova variant. D’esta manera, vehicles de tot tipus i camions de gran tonatge ja poden travessar el municipi sense els problemes que ocasionava l’anterior enllaç entre la carretera de Queretes i la d’Horta de Sant Joan. Si bé, encara falta per col·locar la senyalització vertical perquè es puguen donar per acabats els treballs d’esta primera fase. “El més important ja està fet i ara mateix ja s’ha obert al trànsit”, va explicar Ramon Alonso, alcalde de Lledó, que ha afegit que “els senyals verticals estan a punt d’arribar i esperem poder posar-les prompte”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top