Mont-roig

Mont-roig continua treballant perquè el municipi compte amb una zona d’aparcament

Mont-roig, 17 d’abril de 2018
montroig

Proposta inicial d’ubicació del pàrquing de Mont-roig, on hi ha instal·lat el centre de comunicacions. // MJ

José Ramón Guarc, alcalde de Mont-roig, continua treballant perquè Mont-roig compte amb una zona d’aparcament un cop es concloga la remodelació de la carretera nacional 232. Després de la reunió mantinguda amb Jorge Urrecho, director general de Carreteres del Ministeri de Foment a Madrid, l’alcalde de Mont-roig ha mantingut una trobada amb Jesús Iranzo, en la unitat de carreteres de l’Estat a Terol, per seguir analitzant les possibilitats al respecte.

Després d’esta reunió l’ajuntament de Mont-roig, i segons l’acordat, ha sol·licitat per escrit l’adequació d’una zona d’aparcament alternativa a la proposta inicial. L’ajuntament va plantejar ubicar l’aparcament a la intersecció de la N-232 amb l’A-1414, una opció descartada ara com ara pels costos i el temps necessari per a traslladar la ubicació del centre de comunicacions que té l’empresa telefònica en este punt.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top